FOURTOFOUR S.R.L detine toate drepturile in ceea ce priveste site-ul incluzand design-ul si continutul acestuia, iar utilizatorii au obligatia de a respecta toate aceste drepturi conform legislatiei in vigoare.

Prin utilizarea acestui site utilizatorii sunt implicit de acord cu termenii si conditiile generale. Utilizatorul intelege si este de acord sa acceseze site-ul numai in scopuri legale, fiind interzise urmatoarele:

Transmiterea, republicarea, modificarea, reproducerea sau vanzarea oricarei informatii obtinute prin intermediul site-ului;

Copierea, reproducerea, afisarea, transmiterea, publicarea in orice forma a continutului si graficii site-ului sau crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma site-ului;

Folosirea in scop comercial a acestui site, utilizatorul nu poate folosi documentatia, informatiile si orice alte materiale pe care le contine site-ul, precum si desenele, graficele, fotografiile, codurile, software si web design-ul. Utilizatorul nu poate modifica, reproduce, expune sau distribui materialele de pe acest site atat in scop comercial cat si public.

Toate fotografiile, desenele si informatiile publicate (numite generic "conţinut") sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale.

Legile aplicable: www.wallpoint.ro functioneaza conform tuturor prevederilor statului roman conformandu-se Legilor si Hotararilor de Guvern privind comertul electronic.

FOURTOFOUR S.R.L detine intreg continutul acestui site si isi rezerva drepturile de autor aferente.

Unele nume, logo-uri, desene, cuvinte, titluri, expresii, slogane, publicate pe site pot constitui nume comerciale sau marci apartinand lui FOURTOFOUR S.R.L sau altor companii. Fotografiile, desenele şi imaginile produselor, persoanelor sau ale locurilor prezentate în acest site sunt fie proprietatea Companiei sau folosite cu permisiune de către FOURTOFOUR.

Mărcile înregistrate, siglele, sau sloganele (general definite ca "Mărci înregistrate") din conţinutul site-ului sunt mărci înregistrate ale FOURTOFOUR S.R.L şi ale altora. Nimic din conţinutul site-ului nu va putea fi interpretat ca acord implicit, licenţă sau drept de a folosi oricare dintre mărcile înregistrate prezentate pe site fără aprobarea scrisă a FOURTOFOUR S.R.L sau a terţei părţi care deţine drepturile asupra mărcii înregistrate prezentate pe site. Utilizarea unei Mărci ce apare şi este folosită pe acest site sau oricare conţinut al acestui site, în tot sau în parte, este strict interzisă, în afara excepţiilor prevăzute în aceşti Termeni şi Condiţii.

Acest site si toate materialele publicate sunt furnizate ca atare fara garantii de niciun fel exprimate direct sau implicit. In ciuda eforturilor de a publica informatii veridice pe site-ul www.wallpoint.ro , FOURTOFOUR S.R.L nu garanteaza pentru actualitatea informatiilor prezentate pe site in orice moment sau nu garanteaza ca site-ul nu poate contine unele erori si nu raspunde pentru eventualele prejudicii suferite de utilizatori pentru deciziile luate pe baza informatiilor furnizate de site.

FOURTOFOUR S.R.L isi declina raspunderea pentru orice situatie neplacuta cauzata de erori de software sau defectiuni aparute la server.

Vizitatorii acestui site il acceseaza pe propria raspundere si sunt responsabili pentru incalcarea legilor si regulamentelor. Orice tentative de acces neautorizat si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

FOURTOFOUR S.R.L poate modifica acesti termeni si conditii in orice moment. Utilizatorii sunt raspunzatori de luarea la cunostinta si de conformare cu noile prevederi ce pot aparea la termenii si conditiile acestui site.

TOP