Modelul tapetului dicteaza stilul

Indiferent daca este indraznet sau subtil, din punct de vedere vizual, tapetul ofera o directie spre un anumit stil.  Tapetul trebuie sa fie in armonie cu toate celelalte elemente din incapere. De la perdele la covoare si mobilier, tapetul completeaza imaginea de ansamblu. Din acest motiv, atunci cand alegem sa ne decoram peretii cu tapet trebuie sa  tinem cont de stilul pe care dorim sa il obtinem in incaperea respectiva.

Spre exemplu, modelele simpliste in culori pale sunt ideale pentru a completa un decor traditional. Totodata motive florale cu linii fine in culori pastelate creeaza o atmosfera calda si intima, perfecta pentru cei ce prefera stilul romantic. Printurile florale pot evoca o gradina de primavara in sufragerie sau pot crea sentimentul de calmitate pentru biroul de acasa.

Daca dorim un aer fresh si puternic, atunci alegem culori tari si nuante vibrante, iar daca optam pentru un stil modern, atunci cu siguranta  geometriile indraznete reprezinta cea mai buna alegere. Acestea nu vor coplesi camera, ci vor adauga o tendinta moderna.

Pentru iubitorii stilului clasic, formele mari si bine definite denota eleganta, iar culorile neutre precum maro si bej se vor asorta perfect cu decoratiunile din lemn. Insertiile in nuante de maro, gri sau verde sunt perfecte daca vrem sa oferim accente retro decorului.

Vizioneaza colectiile noastre de tapet si defineste-ti propriul stil!