Povestea Wallpoint

Noi suntem Wallpoint, o companie de retail cu pasiune pentru design, creativitate si eleganta. Infiintata in anul 2017 cu scopul de a introduce pe piata din Romania o serie de produse de calitate ridicata, la un pret concurential, respectam ultimele trenduri decorative.
Interactionam cu domeniul constructiilor si design-ului si suntem satisfacuti atunci cand colaboram pentru a livra produse si servicii de cea mai inalta calitate.
Suntem o echipa tanara de profesionisti in domeniul retail iar misiunea noastra este sa devenim o sursa de inspiratie pentru toti consumatorii de design interior si exterior.

 

Ce facem?

  • Comert retail cu materiale si solutii integrate de design interior si exterior din clasa premium;
  • Avem un Showroom în Bucuresti, unde puteti vedea diferitele brand-uri distribuite si puteti primi consiliere si orientare in lumea design-ului de interior si amenajarilor;
  • Am creat pentru dvs. o baza de date cu peste 3.000 de produse, accesibila din Showroom-ul nostru din Bucuresti dar si online.
  • Oferim solutii tehnice si de design pentru placarea fatadelor a oricarei game de cladire
  • Oferim solutii tehnice si de design interior tuturor clientilor nostri

 

Produse Distribuite

Wallpoint este partenerul exclusiv in Romania al urmatoarelor brand-uri:

Toate produsele Wallpoint sunt originale si autenticitatea lor poate fi verificata oricand la firma producatoare.

Fiecare firma ofera propria garantie post-vanzare.

Impreuna cu produsele, oferim  si serviciile pe care le implica solutiile high-end: garantie, asistenta post-vanzare, consultanta de specialitate — precum si posibilitatea de a gasi constructori, arhitecti sau designeri pentru proiectul dvs.

Cui ne adresam?

Ne adresam atat beneficiarilor finali (apartamente, case, vile), cat si clientilor PRO (dezvoltatori imobiliari, office, horeca, constructii civile).

Showroom-ul, situat in Soseaua de Centura, Nr. 24-26, Hala SRT4, Comuna Tunari, a luat nastere ca sursa de inspiratie si instrument de lucru pentru arhitecti, designeri, constructori si toti cei interesati de materiale si solutii noi in domeniul arhitecturii si design-ului .

La Wallpoint folosim servicii integrate pentru a asigura bun gust si calitate pe care le punem la dispozitia dvs.

Vizitati-ne la Showroom pentru o consiliere gratuita in design interior si exterior si oferiti-ne o sansa sa raspundem nevoilor dvs. Va asteptam!

TOP