Tapetul din casele noastre

Tapetul este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de finisaje pentru decorarea interiorului constituind de multe ori o alegere mai ieftina decat orice  alt tip de finisaj.

Pe  langa  avantajele  estetice  oferite, decorarea peretilor cu tapet este o solutie pentru cei care doresc sa schimbe infatisarea casei in timp scurt, cu foarte putin deranj.
Tapetul poate fi folosit simplu ca element decorativ, pentru a insufleti o incapere sau a-i schimba total imaginea, dar este si o solutie atunci cand se doreste crearea unei anumite atmosfere. Pictarea peretilor este o activitate destul de costisitoare  si  consumatoare  de  timp, iar  rezultatul  nu  este intotdeauna asa cum ne dorim.

Tapetul este o alternativa la indemana, care ne ofera exact ceea ce cautam: imaginile dorite, culorile precise, uniformitate, rezistenta in timp si multe alte caracteristici.
Modelele de tapet decorativ sunt diverse, astfel ele se potrivesc in camere de copii, restaurante, cafenele, camere de hotel, dormitoare etc.

Avantajul major pe care il aduc este intretinerea usoara si durata lunga de viata. Spre deosebire de peretii varuiti normal, cei  acoperiti  cu  tapet sunt usor de spalat in cazul micilor incidente si isi pastreaza mult timp culorile vii.

De ce ai alege tapetul? Tapetul se bucura de o renastere datorita graficii moderne, a ultimelor tehnologii de fabricare aparute precum si a modurilor facile de aplicare.
Chiar daca unele persoane presupun ca tapetul se potriveste cel mai bine intr-o casa istorica(Stilul Victorian), in zilele noastre cu ajutorul graficii moderne si contemporane, al arhitectilor, proprietarilor de case, tapetul este utilizat intr-o diversitate de aplicatii.
In afara de partea estetica si durabilitate, tapetul este potrivit si pentru bucatarii si bai unde rezistenta la apa si curatarea usoara sunt importante.

Colectia noastra de tapet contine cele mai populare stiluri cum ar fi: caramida, piatra, damask, floral, geometric. Modelele de tapet decorativ sunt diverse, astfel ca se potrivesc in camere de copii, restaurante, cafenele, camere de hotel, dormitoare etc.
Avantajul major pe care il aduc este intretinerea usoara si durata lunga de viata. Spre deosebire de peretii varuiti normal, cei acoperiti cu tapet sunt usor de spalat in cazul micilor  incidente si  isi pastreaza mult timp culorile vii.

Tapetul din hartie, prezent in colectii impresionante de culori si combinatii cromatice, este, de departe, cel mai des folosit dintre toate tipurile de tapet existente. Acesta poate fi gasit in variantele semilavabil si lavabil.
Un tapet de calitate se lipeste usor, si isi mentine în timp aspectul si culoarea.